Atelier Corine


Van kind af aan was ik al geïnteresseerd in kleding. Het was dan ook een logische stap om na de middelbare school naar het Vaktechnisch Lyceum, afdeling mode & kleding, in Utrecht te gaan. Na deze vierjarige opleiding succesvol te hebben afgerond ben ik werkzaam geweest in diverse modewinkels en bruidsmodezaken. Ook heb ik een tijdje een kantoorbaan gehad als productiebegeleider van een dameskledingmerk. Omdat het toch weer is gaan ‘kriebelen’ ben ik weer gaan werken als styliste/verkoopster en coupeuse in de bruidsmode.

Sinds 2014 vanuit huis begonnen met mijn eigen atelier. Door mijn jarenlange ervaring heb ik al vele bruiden blij mogen maken door hun trouwjurk perfect passend en naar wens te vermaken. Ook weten inmiddels diverse bruidsmodezaken mij te vinden en verwijzen  bruiden naar mijn atelier om de droomjurk te laten vermaken.

Ik heb de beslissing genomen om mijn hart te volgen en te doen waar ik gelukkig van word en dat is mensen blij maken met een goed passend kledingstuk.

 

Vanaf april 2020 ben ik werkzaam in mijn eigen atelier aan de Plesmanstraat 59-14 in Veenendaal. 
Op deze mooie, goed bereikbare locatie kan ik op professionele wijze klanten ontvangen en mijn werkzaamheden verrichten.