Atelier Corine

Hallo! Leuk dat je de website van Atelier Corine in Veenendaal bezoekt. Van harte welkom! 

Hierbij wil ik me graag voorstellen. Ik ben Corine Meijer-IJzerman, getrouwd met Michel, samen hebben we twee prachtige dochters en een hond. Van kinds af ben ik al geïnteresseerd in kleding. Het was dan ook een logische stap om na de middelbare school naar het Vaktechnisch Lyceum, afdeling mode & kleding, in Utrecht te gaan. Na deze vierjarige opleiding succesvol te hebben afgerond ben ik werkzaam geweest in diverse modewinkels en bruidsmodezaken. Ook heb ik een tijdje een kantoorbaan gehad als productiebegeleider van een dameskledingmerk en ben ik werkzaam geweest bij een koeriersbedrijf als planner en administratief/commerciële duizendpoot. 

Omdat het toch weer is gaan ‘kriebelen’ ben ik weer gaan werken als bruidsstyliste/verkoopster en coupeuse in de bruidsmode. In 2014 heb ik me ingeschreven bij de KvK en ben ik vanuit huis begonnen met mijn eigen atelier. Inmiddels weten diverse bruidsmodezaken mij te vinden en verwijzen zij hun bruiden naar mij door. 

Vanaf april 2020 ben ik werkzaam aan de Plesmanstraat in Veenendaal. Op deze mooie, goed bereikbare, locatie kan ik op professionele wijze klanten ontvangen en mijn werkzaamheden verrichten. Ondanks deze moeilijke periode, de corona-crisis en daardoor vele bruiloften en afspraken die zijn verzet, heb ik nog geen moment spijt gehad van mijn beslissing. 

Ik heb mijn hart gevolgt door te doen waar ik gelukkig van word en dat is mensen blij maken met een goed passend kledingstuk/ bruidsjurk!