Atelier Corine

Hallo! Leuk dat je de website van Atelier Corine in Veenendaal bezoekt. Van harte welkom! 

Hierbij wil ik me graag voorstellen. Ik ben Corine Meijer. Van kinds af ben ik al geïnteresseerd in kleding. Het was dan ook een logische stap om na de middelbare school naar het Vaktechnisch Lyceum, afdeling mode & kleding, in Utrecht te gaan. 

Na deze vierjarige opleiding succesvol te hebben afgerond ben ik werkzaam geweest in diverse modewinkels en bruidsmodezaken. Ook heb ik een tijdje een kantoorbaan gehad als productiebegeleider van een dameskledingmerk en ben ik werkzaam geweest bij een koeriersbedrijf als planner en administratief/commerciële duizendpoot. 

Omdat het toch weer is gaan ‘kriebelen’ ben ik weer gaan werken als bruidsstyliste/verkoopster en coupeuse in de bruidsmode. In 2014 heb ik me ingeschreven bij de KvK en ben ik begonnen met mijn eigen atelier. Inmiddels weten diverse bruidsmodezaken mij te vinden en verwijzen zij hun bruiden naar mij door. 

Vanaf 09 augustus 2021 verhuis ik met mijn atelier naar het centrum van Veenendaal; Hoofdstraat 118B bij Bruidsmode Corale.

Bruidsmode Corale start ik samen met  Alexandra, een hele nieuwe uitdaging! 

Daarnaast blijf ik bruiden/klanten die elders zijn geslaagd voor hun bruidsjurk welkom heten. Er is een eigen ingang en in mijn professionele vermaakatelier zal ik de jurken perfect passend maken! #voorjemooistedag