Atelier Corine
Bruidsatelier

Ben je geslaagd voor een mooie trouwjurk, maar moet deze nog op maat gemaakt worden? 
Dan ben je bij Atelier Corine in Veenendaal aan het perfecte adres! 

- Tijdens je eerste pasafspraak (ongeveer 3 maanden voor je trouwdag) neem je je trouwjurk, bruidsschoenen, lingerie en eventueel hoepel mee. Zorg ervoor dat je goed gegeten hebt, want je moet soms wel een tijdje stil staan! Je doet je trouwjurk aan en in overleg met jou ga ik de jurk afspelden. Ik begin meestal bij de taille, dan het bovenlijfje en daarna de zijnaden en de roklengte. Eventuele aanpassingen, mouwlengte, halslijn aanpassen of andere vermaakwerkzaamheden worden besproken. Daarna maken we een vervolgafspraak. 

- Tijdens je tweede pas-/haalafspraak mag je in het atelier je trouwjurk weer aandoen. 
Je jurk is dan inmiddels door mij vermaakt, de jurk hangt netjes gestreken klaar en is gecheckt op vlekjes etc. 
Wij gaan kijken of de jurk goed passend zit en je krijgt uitleg over hoe je de jurk het beste kunt aandoen en andere tips voor je trouwdag.
Alléén als je jurk helemaal goed zit neem je je trouwjurk mee naar huis. 

Door mijn jarenlange ervaring in de bruidsmode als coupeuse en styliste is jouw droomjurk bij mij in goede handen en bovendien is je jurk in het atelier verzekerd! 

Ook stola's en mooie kanten of bling-bling bruidsmondkapjes zijn bij mij verkrijgbaar, en voor het maken van een exclusieve zelfgemaakte trouwjurk kan je ook bij mij terecht.

Via menuoptie 'bericht' kan je vrijblijvend een vraag stellen en dan geef ik je zo spoedig mogelijk antwoord.